Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Terugkeer naar De Ring

29 mei 2024

Toyo Tires zal deelnemen aan de ADAC RAVENOL 24h Nürburgring-uithoudingsrace. Het team, Toyo Tires met Ring Racing, zal strijden in de SP10-klasse van de race die loopt van 1 tot 2 juni.

Beelden van de 24 uur van de Nürburgring van vorig jaar

Het team heeft twee auto's ingeschreven voor de race, beide Toyota GR Supra GT4 EVO's. Auto 170 wordt bestuurd door Andreas Gülden, Tim Sandtler en Marc Hennerici. Autonummer 171 heeft Takayuki Kinoshita, Heiko Tönges en Michael Tischner achter het stuur. Beide auto's zullen gebruik maken van Toyo Tires Proxes raceslicks die zijn ontwikkeld op de Nürburgring.

De 24h Nürburgring uithoudingsrace staat bekend als een van de zwaarste ter wereld. Tijdens de race van dit jaar zullen 130 wagens verdeeld in 24 categorieën het volledige circuit van 25km lang trotseren. Dit jaar zal Toyo Tires voor de vijfde keer deelnemen, na hun start in 2020. Het team eindigde P1 & P2 in de kwalificatierace voor de 24u van de Nürburgring, die ook een editie was van de NLS-serie van 2024. Nu het vertrouwen van het team groeit, zijn alle zes de coureurs van vorig jaar, inclusief Proxes-merkambassadeur Takayuki Kinoshita, teruggekeerd om deel te nemen aan de race van dit jaar.

Er wordt verwacht dat bijna een kwart miljoen toeschouwers de race zullen bijwonen op punten rond de Nürburgring. Voor degenen die er niet bij kunnen zijn: de race kan live worden bekeken op het officiële YouTube-kanaal van het evenement: www.youtube.com/@24hnbr

Proxes is het prestatiebandenmerk van Toyo Tyres. Het volledige assortiment Proxes-banden is te vinden hier.

Je kunt de race ook volgende op het Instagram account @toyotiredeutschland

 

Laatste Nieuws